Μεταφορές Ελλάδα Ιταλία

Καθημερινά Δρομολόγια από Αθήνα-Ρώμη

Οδικές Διεθνείς Μεταφορές Ελλάδα Ιταλία

Η εταιρεία Unit Hellas που δραστηριοποιείται στoν κλάσο των διεθνω΄ν μεταφορ΄ων για περισσότερα από 30 χρόνια, έχοντας αναπτύξει υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση στο δρομολόγιο Ελλάδας – Ιταλίας. Χάρη στον ιδιόκτητο στόλο, το πολύπειρο προσωπικό και την πελατοκεντρική προσέγγιση που την χαρακτηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, δεσμεύεται να μεταφέρει τα εμπορεύματά σας, ταχύτατα, οικονομικά και με την μέγιστη ασφάλεια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως την εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες πολυεθνίκες εταιρείες, εγχώριες και μή, για κάθε τους δρομολόγιο στην Νότια Ευρώπη.

Αποστολή της Unit Hellas είναι η παροχή αξιόπιστης και άμεσης μετακίνησης των αγαθών σας, από και προς τις μεγαλύτερες πόλεις της Ιταλίας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μια προσφορά που σας ταιριάζει.

Τι προσφέρουμε στις αποστολές φορτίων Ελλάδας Ιταλίας

  • Καθημερινά δρομολόγια από Αθήνα προς όλες τις πόλεις της Ιταλίας.
  • Άμεση εξυπηρέτηση 24 ώρες / 24ώρο για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει.
  • Εξελιγμένο σύστημα παρακολούθησης, ώστε να εξασφαλίζουμε την ποιοτική μεταφορά του φορτηγού προς τον προορισμό του.
  • Δυνατότητα εντοπισμού οδικών φορτίων για να γνωρίζετε κάθε στιγμή που βρίσκονται τα προϊόντα σας.
  • Προσαρμοσμένες και προσωποποιημένες υπηρεσίες διεθνών μεταφορών, ανάλογα τα προϊόντα και τις ανάγκες αποθήκευσής τους.
  • Τελωνειακές διαδικασίες με διαφάνεια και υπευθυνότητα.
  • Εγγύηση για την υψηλού επιπέδου μεταφορά των προϊόντων σας, χωρίς καθυστερήσεις και επιπλέον κόστη.

Χάρτης για την Ιταλία

+

Δίκτυο Μεταφορών στην Ιταλία

Συνεργαζόμενο πρακτορείο στη Ρώμη

Ο Καιρός στην Ιταλία

Δείτε live τον καιρό στη Ρώμη

Υπηρεσίες μεταφορών της Unit Hellas

Μεταφορές FTL – Full Cargo

Η Unit Hellas αναλαμβάνει αποστολές Full Cargo που δεσμεύουν ολόκληρο το φορτηγό, αποκλειστικά με τα προϊόντα σας. Ως εκ τούτου, ο χρόνος μεταφοράς και παράδοσης είναι συντομότερος και πραγματοποιείται άμεσα χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, φτάνοντας κατευθείαν στην Ιταλία.

Μεταφορές LTL – Groupage

Επιπλέον αναλαμβάνουμε και Groupage φορτία που αποτελούν μικρότερες μεταφορές, καθώς δεσμεύουν μόνο ένα μέρος του φορτηγού και συνδυάζονται με μεταφορές άλλων εταιρειών. Ως αποτέλεσμα δεν έχουν την ίδια ταχύτητα παράδοσης.

Γιατί να επιλέξετε την Unit-Hellas για Οδικές Μεταφορές

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα διεθνών οδικών εμπορευματικών μεταφορών αποτελούμενο από στελέχη με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα.

Ασφάλεια και Ταχύτητα

Στη Unit Hellas είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το εκτεταμένο δίκτυο των ανταποκριτών μας έτσι ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς στο υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ταχύτητας και διαρκούς ενημέρωσης προς τους πελάτες μας.

Καθημερινές Αναχωρήσεις

Παρέχουμε καθημερινές αναχωρήσεις Full και Groupage φορτίων, εκτελωνισμούς και έκδοση όλων των απαραίτητων τελωνειακών έγγραφων.

Οδικές Μεταφορές

Ασφάλεια CMR

Όλες οι μεταφορές που αναλαμβάνει η εταιρεία μας καλύπτονται με ασφάλεια CMR και επιπλέον όταν οι πελάτες μας επιθυμούν για τα εμπορεύματα τους πρόσθετη κάλυψη είμαστε σε θέση να την παρέχουμε με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα

Μας εμπιστεύονται ήδη

Τα μεγαλύτερα brands της Ελλάδας, γνωρίζουν ήδη την υπεροχή της Unit-Hellas για τις οδικές μεταφορές τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε Intracom, Jumbo, Yamaha, Λητώ, Καραμολέγκος, kleemann, Estée Lauder, Βιοχάλκο, Akzonobel κ.α.

Ιδιόκτητος Στόλος

Παρέχουμε ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα τα οποία καθημερινά εκτελούν δρομολόγια σε όλες τις Ευρωπαϊκές πόλεις μέσω του δικτύου μας, επιτυγχάνοντας ασυναγώνιστες ταχύτητες και χαμηλό κόστος.

Μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά σας,

γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά!