Μεταφορές Ελλάδα Εσθονία

Καθημερινά Δρομολόγια Αθήνα-Ταλίν.

Οδικές Διεθνείς Μεταφορές Ελλάδα Εσθονία

Η εταιρεία Unit Hellas που δραστηριοποιείται στις διεθνείς μεταφορές εξειδικεύεται στο δρομολόγιο Ελλάδας – Εσθονίας, έχοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι όλων των υπόλοιπων επιχειρήσεων, καθώς έχει δημιουργήσει ένα ιδιόκτητο δίκτυο που της επιτρέπει να μεταφέρει τα εμπορεύματά σας, ταχύτατα, οικονομικά και με την μέγιστη ασφάλεια.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό εγγυάται την αξιόπιστη και υψηλού επιπέδου μετακίνηση των προϊόντων σας από και προς τις μεγαλύτερες πόλεις της Εσθονίας, λύνοντας τα χέρια κάθε επιχειρηματία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την πιο συμφέρουσα προσφορά.

Τι προσφέρουμε στις αποστολές φορτίων Ελλάδας Εσθονίας

  • Καθημερινά δρομολόγια διεθνών μεταφορών από Αθήνα προς όλες τις πόλεις της Εσθονίας.
  • Άμεση εξυπηρέτηση 24 ώρες / 24ώρο για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε έκτακτου προβλήματος.
  • Υπερσύγχρονο σύστημα παρακολούθησης των λειτουργιών του φορτηγού (π.χ. θερμοκρασία) ώστε να εξασφαλίζουμε την ποιοτική μεταφορά του στο προορισμό του.
  • Δυνατότητα εντοπισμού οδικών φορτίων για να γνωρίζετε ανά πάσα ώρα και στιγμή που βρίσκονται τα προϊόντα σας.
  • Προσαρμοσμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα τα προϊόντα και τις ανάγκες αποθήκευσής τους.
  • Αναλαμβάνουμε όλες τις τελωνειακές διαδικασίες με διαφάνεια και υπευθυνότητα.
  • Ως κάτοχοι των πιο αυστηρών πιστοποιήσεων μπορούμε να δεσμευτούμε για την υψηλού επιπέδου μεταφορά των προϊόντων σας, χωρίς καθυστερήσεις και επιπλέον κόστη.

Χάρτης για την Εσθονία

+

Δίκτυο Μεταφορών στην Εσθονία

Συνεργαζόμενο πρακτορείο στο Ταλίν

Ο Καιρός στην Εσθονία

Δείτε live τον καιρό στο Ταλίν

Υπηρεσίες μεταφορών της Unit Hellas

Μεταφορές FTL – Full Cargo

Η Unit Hellas αναλαμβάνει αποστολές Full Cargo που δεσμεύουν ολόκληρο το φορτηγό, αποκλειστικά με τα προϊόντα σας. Ως εκ τούτου, ο χρόνος μεταφοράς και παράδοσης είναι συντομότερος και πραγματοποιείται άμεσα χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, φτάνοντας κατευθείαν στην Εσθονία.

Μεταφορές LTL – Groupage

Επιπλέον αναλαμβάνουμε και Groupage φορτία που αποτελούν μικρότερες μεταφορές, καθώς δεσμεύουν μόνο ένα μέρος του φορτηγού και συνδυάζονται με μεταφορές άλλων εταιρειών. Ως αποτέλεσμα δεν έχουν την ίδια ταχύτητα παράδοσης.

Γιατί να επιλέξετε την Unit-Hellas για Οδικές Μεταφορές

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα διεθνών οδικών εμπορευματικών μεταφορών αποτελούμενο από στελέχη με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα.

Ασφάλεια και Ταχύτητα

Στη Unit Hellas είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το εκτεταμένο δίκτυο των ανταποκριτών μας έτσι ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς στο υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ταχύτητας και διαρκούς ενημέρωσης προς τους πελάτες μας.

Καθημερινές Αναχωρήσεις

Παρέχουμε καθημερινές αναχωρήσεις Full και Groupage φορτίων, εκτελωνισμούς και έκδοση όλων των απαραίτητων τελωνειακών έγγραφων.

Οδικές Μεταφορές

Ασφάλεια CMR

Όλες οι μεταφορές που αναλαμβάνει η εταιρεία μας καλύπτονται με ασφάλεια CMR και επιπλέον όταν οι πελάτες μας επιθυμούν για τα εμπορεύματα τους πρόσθετη κάλυψη είμαστε σε θέση να την παρέχουμε με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα

Μας εμπιστεύονται ήδη

Τα μεγαλύτερα brands της Ελλάδας, γνωρίζουν ήδη την υπεροχή της Unit-Hellas για τις οδικές μεταφορές τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε Intracom, Jumbo, Yamaha, Λητώ, Καραμολέγκος, kleemann, Estée Lauder, Βιοχάλκο, Akzonobel κ.α.

Ιδιόκτητος Στόλος

Παρέχουμε ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα τα οποία καθημερινά εκτελούν δρομολόγια σε όλες τις Ευρωπαϊκές πόλεις μέσω του δικτύου μας, επιτυγχάνοντας ασυναγώνιστες ταχύτητες και χαμηλό κόστος.

Μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά σας,

γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά!