Μεταφορές Ελλάδα Γαλλία

Καθημερινά Δρομολόγια Αθήνα-Παρίσι.

Διεθνείς Μεταφορές Ελλάδα Γαλλία Οδικώς

Η εταιρεία Unit Hellas που δραστηριοποιείται για περισσότερα από 28 χρόνια στις διεθνείς μεταφορές, έχοντας αποκτήσει εξειδίκευση στο δρομολόγιο Ελλάδας – Γαλλίας. Η μακρά πορεία μας στο χώρο, η σύναψη συνεργασιιών με τα μεγαλύτερα πρακτορεία της Γαλλίας, καθώς και η ύπαρξη ένος ιδιόκτητου δικτύου, της επιτρέπουν να μεταφέρει τα αγαθά σας, με ταχύτητα, ανταγωνιστικές τιμές και αξιοπιστία.

Το εξειδικευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο στόλο οχημάτων, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την υψηλού επιπέδου μετακίνηση των αγαθών σας από και προς τις μεγαλύτερες πόλεις της Γαλλίας, βρίσκοντας, πάντα τις κατάλληλες λύσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την πιο συμφέρουσα προσφορά διεθνών μεταφορών.

Τι προσφέρουμε στις αποστολές φορτίων Ελλάδας Γαλλίας

  • Καθημερινά δρομολόγια από Αθήνα προς όλες τις πόλεις της Γαλλίας.
  • Άμεση εξυπηρέτηση από το έμπειρο προσωπικό μας.
  • Συστήματα παρακολούθησης των λειτουργιών των οχημάτων, ώστε να διασφαλίζουμε πως τα προϊόντα σας θα φτάσουν στο προορισμό τους, όπως ακριβώς έχει συμφωνηθεί.
  • Εντοπισμός όλων των οδικών φορτίων για να γνωρίζετε, πάντοντε, που βρίσκονται τα προϊόντα σας.
  • Προσωποποιημένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες των προϊόντων σας.
  • Πραγματοποίηση τελωνειακών διαδικασιών με διαφάνεια και αίσθημα ευθύνης.
  • Κάτοχοι των πιο αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων, για να είστε σίγουροι, για την υψηλού επιπέδου μεταφορά των προϊόντων σας.

Χάρτης για τη Γαλλία

+

Δίκτυο Μεταφορών στη Γαλλία

Συνεργαζόμενο πρακτορείο στο Παρίσι

Ο Καιρός στη Γαλλία

Δείτε live τον καιρό στο Παρίσι

Υπηρεσίες μεταφορών της Unit Hellas

Μεταφορές FTL – Full Cargo

Η Unit Hellas αναλαμβάνει αποστολές Full Cargo που δεσμεύουν ολόκληρο το φορτηγό, αποκλειστικά με τα προϊόντα σας. Ως εκ τούτου, ο χρόνος μεταφοράς και παράδοσης είναι συντομότερος και πραγματοποιείται άμεσα χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, φτάνοντας κατευθείαν στη Γαλλία.

Μεταφορές LTL – Groupage

Επιπλέον αναλαμβάνουμε και Groupage φορτία που αποτελούν μικρότερες μεταφορές, καθώς δεσμεύουν μόνο ένα μέρος του φορτηγού και συνδυάζονται με μεταφορές άλλων εταιρειών. Ως αποτέλεσμα δεν έχουν την ίδια ταχύτητα παράδοσης.

Γιατί να επιλέξετε την Unit-Hellas για τις εξαγωγές σας προς την Γαλλία

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα διεθνών οδικών εμπορευματικών μεταφορών αποτελούμενο από στελέχη με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα.

Ασφάλεια και Ταχύτητα

Στη Unit Hellas είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το εκτεταμένο δίκτυο των ανταποκριτών μας έτσι ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς στο υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ταχύτητας και διαρκούς ενημέρωσης προς τους πελάτες μας.

Καθημερινές Αναχωρήσεις

Παρέχουμε καθημερινές αναχωρήσεις Full και Groupage φορτίων, εκτελωνισμούς και έκδοση όλων των απαραίτητων τελωνειακών έγγραφων για το Παρίσι.

Οδικές Μεταφορές

Ασφάλεια CMR

Όλες οι μεταφορές που αναλαμβάνει η εταιρεία μας καλύπτονται με ασφάλεια CMR και επιπλέον όταν οι πελάτες μας επιθυμούν για τα εμπορεύματα τους πρόσθετη κάλυψη είμαστε σε θέση να την παρέχουμε με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα

Μας εμπιστεύονται ήδη

Τα μεγαλύτερα brands της Ελλάδας, γνωρίζουν ήδη την υπεροχή της Unit-Hellas για τις οδικές μεταφορές τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε Intracom, Jumbo, Yamaha, Λητώ, Καραμολέγκος, kleemann, Estée Lauder, Βιοχάλκο, Akzonobel κ.α.

Ιδιόκτητος Στόλος

Παρέχουμε ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα τα οποία καθημερινά εκτελούν δρομολόγια σε όλες τις Ευρωπαϊκές πόλεις μέσω του δικτύου μας, επιτυγχάνοντας ασυναγώνιστες ταχύτητες και χαμηλό κόστος.

Μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά σας,

γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά!