Μεταφορές Ελλάδα Λετονία

Καθημερινά Δρομολόγια Αθήνα-Ρίγα.

Οδικές Διεθνείς Μεταφορές Ελλάδα Λετονία

Η εταιρεία διεθνών μεταφορ΄ων Unit Hellas έχοντας πολυετή εμπειρία και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό πραγματοποιεί το δρομολόγιο Ελλάδας – Λετονίας, μέσω ενός ιδιόκτητου δίκτυου, που της επιτρέπει να μεταφέρει τα εμπορεύματά σας, με ταχύτητα, προσιτό κόστος και μέγιστη διαφάνεια. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, πως μετά απο τόσα χρόνια ενασχόλησης, μας εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων.

Το εξειδικευμένο προσωπικό και το υπερσύγχρονος στόλος οχημάτων, εγγυάται την αξιόπιστη και υψηλού επιπέδου μετακίνηση των προϊόντων σας από και προς τις μεγαλύτερες πόλεις της Λετονίας, με επαγγελματισμό και αίσθημα ευθύνης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά.

Τι προσφέρουμε στις αποστολές φορτίων Ελλάδας Λετονίας

  • Καθημερινά δρομολόγια από Αθήνα προς όλες τις πόλεις της Λετονίας.
  • Ταχύτατη εξυπηρέτηση για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε έκτακτου προβλήματος.
  • Υπερσύγχρονα συστήματα παρακολούθησης όλων των λειτουργιών του φορτηγού (π.χ. θερμοκρασία) για την εξασφάλιση της ποιοτικής μεταφοράς του.
  • Δυνατότητα εντοπισμού οδικών φορτίων, ώστε να γνωρίζετε οποιαδήποτε στιγμή σε ποιά περιοχή βρίσκονται τα προϊόντα σας.
  • Προσαρμοσμένες λύσεις ανάλογα τα προϊόντα, τις απαιτήσεις και τις ανάγκες αποθήκευσής τους.
  • Αναλαμβάνουμε πλήρως όλες τις τελωνειακές διαδικασίες των διεθνών μεταφορών με διαφάνεια και υπευθυνότητα.
  • Τηρούμε τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα ποιότητας, ΄ώστε να μπορούμε να δεσμευτούμε για την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών, δίχως καθυστερήσεις και επιπλέον κόστη.

Χάρτης για τη Λετονία

+

Δίκτυο Μεταφορών στη Λετονία

Συνεργαζόμενο πρακτορείο στη Ρίγα

Ο Καιρός στη Λετονία

Δείτε live τον καιρό στη Ρίγα

Υπηρεσίες μεταφορών της Unit Hellas

Μεταφορές FTL – Full Cargo

Η Unit Hellas αναλαμβάνει αποστολές Full Cargo που δεσμεύουν ολόκληρο το φορτηγό, αποκλειστικά με τα προϊόντα σας. Ως εκ τούτου, ο χρόνος μεταφοράς και παράδοσης είναι συντομότερος και πραγματοποιείται άμεσα χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, φτάνοντας κατευθείαν στη Λετονία.

Μεταφορές LTL – Groupage

Επιπλέον αναλαμβάνουμε και Groupage φορτία που αποτελούν μικρότερες μεταφορές, καθώς δεσμεύουν μόνο ένα μέρος του φορτηγού και συνδυάζονται με μεταφορές άλλων εταιρειών. Ως αποτέλεσμα δεν έχουν την ίδια ταχύτητα παράδοσης.

Γιατί να επιλέξετε την Unit-Hellas για Οδικές Μεταφορές

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα διεθνών οδικών εμπορευματικών μεταφορών αποτελούμενο από στελέχη με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα.

Ασφάλεια και Ταχύτητα

Στη Unit Hellas είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το εκτεταμένο δίκτυο των ανταποκριτών μας έτσι ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς στο υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ταχύτητας και διαρκούς ενημέρωσης προς τους πελάτες μας.

Καθημερινές Αναχωρήσεις

Παρέχουμε καθημερινές αναχωρήσεις Full και Groupage φορτίων, εκτελωνισμούς και έκδοση όλων των απαραίτητων τελωνειακών έγγραφων.

Οδικές Μεταφορές

Ασφάλεια CMR

Όλες οι μεταφορές που αναλαμβάνει η εταιρεία μας καλύπτονται με ασφάλεια CMR και επιπλέον όταν οι πελάτες μας επιθυμούν για τα εμπορεύματα τους πρόσθετη κάλυψη είμαστε σε θέση να την παρέχουμε με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα

Μας εμπιστεύονται ήδη

Τα μεγαλύτερα brands της Ελλάδας, γνωρίζουν ήδη την υπεροχή της Unit-Hellas για τις οδικές μεταφορές τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε Intracom, Jumbo, Yamaha, Λητώ, Καραμολέγκος, kleemann, Estée Lauder, Βιοχάλκο, Akzonobel κ.α.

Ιδιόκτητος Στόλος

Παρέχουμε ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα τα οποία καθημερινά εκτελούν δρομολόγια σε όλες τις Ευρωπαϊκές πόλεις μέσω του δικτύου μας, επιτυγχάνοντας ασυναγώνιστες ταχύτητες και χαμηλό κόστος.

Μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά σας,

γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά!