Μεταφορές Ελλάδα Μαυροβούνιο

Καθημερινά Δρομολόγια Αθήνα-Ποντγκόριτσα.

Οδικές Διεθνείς Μεταφορές Ελλάδα Μαυροβούνιο

Στην εταιρεία Unit Hellas δραστηριοποιούμαστε στις διεθνείς μεταφορές προϊόντων και εξειδικευόμαστε στο δρομολόγιο Ελλάδας – Μαυροβουνίου, με κύριο μέλημα την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε κάθε επιχείρηση. Χάρη στην εμπειρία τόσων ετών, διαθέτουμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των υπόλοιπων επιχειρήσεων, έχοντας διαμορφώσει ένα ευέλικτο και αξιόπιστο ιδιόκτητο δίκτυο που μας επιτρέπει να μεταφέρουμε τα αγαθά σας, άμεσα, οικονομικά και με ασφάλεια.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας διασφαλίζει την υψηλού επιπέδου μετακίνηση των προϊόντων σας από και προς τις μεγαλύτερες πόλεις του Μαυροβουνίου και βρίσκεται δίπλα σε κάθε επιχείρηση για την κάλυψη οποιουδήποτε αιτήματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας συμβουλέψουμε και να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις.

Τι προσφέρουμε στις αποστολές φορτίων Ελλάδας Μαυροβούνιο

  • Καθημερινά δρομολόγια από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς όλες τις πόλεις του Μαυροβουνίου.
  • Άμεση εξυπηρέτηση 24 ώρες / 24ώρο και αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων.

  • Υπερσύγχρονο σύστημα παρακολούθησης των λειτουργιών του φορτηγού (π.χ. θερμοκρασία) για την διασφάλιση της ποιοτικής μεταφοράς του των εμπορευμάτων.

  • Δυνατότητα εντοπισμού όλων των φορτίων, για να γνωρίζετε που βρίσκονται τα προϊόντα σας.

  • Εξατομικευμένες προτάσεις, ανάλογα τα προϊόντα και τις ανάγκες αποθήκευσης ή μεταφοράς τους.

  • Τελωνειακές διαδικασίες με διαφάνεια και υπευθυνότητα.

  • Αυστηρές πιστοποιήσεις διεθνών μεταφορών, και δέσμευση για την ποιοτική μετακίνηση των προϊόντων σας, εντός των χρονικών πλαισίων που έχουν συμφωνηθεί.

Χάρτης για το Μαυροβούνιο

+

Δίκτυο Μεταφορών στο Μαυροβούνιο

Συνεργαζόμενο πρακτορείο στην Ποντγκόριτσα

Ο Καιρός στο Μαυροβούνιο

Δείτε live τον καιρό στην Ποντγκόριτσα

Υπηρεσίες μεταφορών της Unit Hellas

Μεταφορές FTL – Full Cargo

Η Unit Hellas αναλαμβάνει αποστολές Full Cargo που δεσμεύουν ολόκληρο το φορτηγό, αποκλειστικά με τα προϊόντα σας. Ως εκ τούτου, ο χρόνος μεταφοράς και παράδοσης είναι συντομότερος και πραγματοποιείται άμεσα χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, φτάνοντας κατευθείαν στο Μαυροβούνιο.

Μεταφορές LTL – Groupage

Επιπλέον αναλαμβάνουμε και Groupage φορτία που αποτελούν μικρότερες μεταφορές, καθώς δεσμεύουν μόνο ένα μέρος του φορτηγού και συνδυάζονται με μεταφορές άλλων εταιρειών. Ως αποτέλεσμα δεν έχουν την ίδια ταχύτητα παράδοσης.

Γιατί να επιλέξετε την Unit-Hellas για Οδικές Μεταφορές

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα διεθνών οδικών εμπορευματικών μεταφορών αποτελούμενο από στελέχη με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα.

Ασφάλεια και Ταχύτητα

Στη Unit Hellas είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το εκτεταμένο δίκτυο των ανταποκριτών μας έτσι ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς στο υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ταχύτητας και διαρκούς ενημέρωσης προς τους πελάτες μας.

Καθημερινές Αναχωρήσεις

Παρέχουμε καθημερινές αναχωρήσεις Full και Groupage φορτίων, εκτελωνισμούς και έκδοση όλων των απαραίτητων τελωνειακών έγγραφων.

Οδικές Μεταφορές

Ασφάλεια CMR

Όλες οι μεταφορές που αναλαμβάνει η εταιρεία μας καλύπτονται με ασφάλεια CMR και επιπλέον όταν οι πελάτες μας επιθυμούν για τα εμπορεύματα τους πρόσθετη κάλυψη είμαστε σε θέση να την παρέχουμε με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα

Μας εμπιστεύονται ήδη

Τα μεγαλύτερα brands της Ελλάδας, γνωρίζουν ήδη την υπεροχή της Unit-Hellas για τις οδικές μεταφορές τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε Intracom, Jumbo, Yamaha, Λητώ, Καραμολέγκος, kleemann, Estée Lauder, Βιοχάλκο, Akzonobel κ.α.

Ιδιόκτητος Στόλος

Παρέχουμε ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα τα οποία καθημερινά εκτελούν δρομολόγια σε όλες τις Ευρωπαϊκές πόλεις μέσω του δικτύου μας, επιτυγχάνοντας ασυναγώνιστες ταχύτητες και χαμηλό κόστος.

Μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά σας,

γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά!