Μεταφορές Ελλάδα Σκόπια

Καθημερινά Δρομολόγια Αθήνα-FYROM.

Οδικές Διεθνείς Μεταφορές Ελλάδα Σκόπια

Η Unit Hellas εξειδικεύεται στις διεθνείς μεταφορές και αναλαμβάνει μέσω του υπερσύγχρονου και ιδιόκτητου στόλου της, τη μεταφορά των προϊόντων σας από Ελλάδα για Σκόπια. Χάρη στη τεχνογνωσία και το δίκτυο συνεργατών που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια, δεσμευόμαστε για την οικονομική, ταχύτατη και αξιόπιστη αποστολή των εμπορευμάτων σας.

Το εξειδικευμένο και πολύπειρο προσωπικό μας, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μεταφοράς, από και προς όλες τις πόλεις των Σκοπίων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως στις αποστολές εμπορευμάτων στα Βαλκάνια, θεωρούμαστε η Νο1 επιλογή στο μυαλό κάθε επιχειρηματία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την καλύτερη λύση σε κάθε σας ανάγκη.

Τι προσφέρουμε στις αποστολές φορτίων Ελλάδας Σκόπια

  • Καθημερινά δρομολόγια διεθνών μεταφορών από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς όλες τις πόλεις των Σκοπίων.
  • Άμεση εξυπηρέτηση και αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος.

  • Υπερσύγχρονο σύστημα παρακολούθησης που εξασφαλίζει την ποιοτική μεταφορά των προϊόντων.

  • Εύκολος και γρήγορος εντοπισμός οδικών φορτίων.

  • Προσαρμοσμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες των προϊόντων σας.

  • Αναλαμβάνουμε όλες τις τελωνειακές διαδικασίες με διαφάνεια και υπευθυνότητα.

Χάρτης για τα Σκόπια

+

Δίκτυο Μεταφορών στα Σκόπια

Συνεργαζόμενο πρακτορείο στα Σκόπια

Ο Καιρός στα Σκόπια

Δείτε live τον καιρό στα Σκόπια

Υπηρεσίες μεταφορών της Unit Hellas

Μεταφορές FTL – Full Cargo

Η Unit Hellas αναλαμβάνει αποστολές Full Cargo που δεσμεύουν ολόκληρο το φορτηγό, αποκλειστικά με τα προϊόντα σας. Ως εκ τούτου, ο χρόνος μεταφοράς και παράδοσης είναι συντομότερος και πραγματοποιείται άμεσα χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, φτάνοντας κατευθείαν στα Σκόπια.

Μεταφορές LTL – Groupage

Επιπλέον αναλαμβάνουμε και Groupage φορτία που αποτελούν μικρότερες μεταφορές, καθώς δεσμεύουν μόνο ένα μέρος του φορτηγού και συνδυάζονται με μεταφορές άλλων εταιρειών. Ως αποτέλεσμα δεν έχουν την ίδια ταχύτητα παράδοσης.

Γιατί να επιλέξετε την Unit-Hellas για Οδικές Μεταφορές

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα διεθνών οδικών εμπορευματικών μεταφορών αποτελούμενο από στελέχη με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα.

Ασφάλεια και Ταχύτητα

Στη Unit Hellas είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το εκτεταμένο δίκτυο των ανταποκριτών μας έτσι ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς στο υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ταχύτητας και διαρκούς ενημέρωσης προς τους πελάτες μας.

Καθημερινές Αναχωρήσεις

Παρέχουμε καθημερινές αναχωρήσεις Full και Groupage φορτίων, εκτελωνισμούς και έκδοση όλων των απαραίτητων τελωνειακών έγγραφων.

Οδικές Μεταφορές

Ασφάλεια CMR

Όλες οι μεταφορές που αναλαμβάνει η εταιρεία μας καλύπτονται με ασφάλεια CMR και επιπλέον όταν οι πελάτες μας επιθυμούν για τα εμπορεύματα τους πρόσθετη κάλυψη είμαστε σε θέση να την παρέχουμε με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα

Μας εμπιστεύονται ήδη

Τα μεγαλύτερα brands της Ελλάδας, γνωρίζουν ήδη την υπεροχή της Unit-Hellas για τις οδικές μεταφορές τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε Intracom, Jumbo, Yamaha, Λητώ, Καραμολέγκος, kleemann, Estée Lauder, Βιοχάλκο, Akzonobel κ.α.

Ιδιόκτητος Στόλος

Παρέχουμε ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα τα οποία καθημερινά εκτελούν δρομολόγια σε όλες τις Ευρωπαϊκές πόλεις μέσω του δικτύου μας, επιτυγχάνοντας ασυναγώνιστες ταχύτητες και χαμηλό κόστος.

Μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά σας,

γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά!