Μεταφορές Ελλάδα Βοσνία

Καθημερινά Δρομολόγια Αθήνα-Σαράγεβο.

Οδικές Διεθνείς Μεταφορές Ελλάδα Βοσνία

Η εταιρεία διεθνών μεταφορών Unit Hellas, έχοντας πολυετή εμπειρία, δραστηριοποιείται με μέγιστο σεβασμό στα προϊόντα σας, εξειδικεύεται στις μεταφορές Full Cargo και Groupage φορτίων σε όλα τα Βαλκάνια, και πιο συγκεκριμένα, στο δρομολόγιο Ελλάδας – Βοσνίας, δίνοντας τεράστια έμφαση στην άμεση κάλυψη των αναγκών σας, στις ανταγωνιστικές τιμές και την ασφάλεια των αγαθών σας.

Το πλήρως εξοπλισμένο και ιδιόκτητο δίκτυο που έχει δημιουργήσει, της δίνει τη δυνατότητα να λειτουργεί με ευελιξία και συνέπεια, ακολουθώντας τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας και ποιότητας, που επιβάλουν οι συγκεκριμένες μετακινήσεις. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, δεσμεύεται για την κορυφαίου επιπέδου μεταφορά όλων των προϊόντων σας από και προς τις μεγαλύτερες πόλεις της Βοσνίας, κάνοντας τις διεθνείς μεταφορές μια εύκολη διαδικασία για κάθε επιχείρηση.

 Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε μια προσφορά που θα ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

Τι προσφέρουμε στις αποστολές φορτίων Ελλάδας Βοσνία

 

  • Καθημερινά δρομολόγια από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς όλες τις πόλεις της Βοσνίας.
  • Άψογη εξυπηρέτηση για την ταχύτατη αντιμετώπιση οποιουδήποτε έκτακτου προβλήματος.

  • Υπερσύγχρονα συστήματα παρακολούθησης όλων των λειτουργιών των οχημάτων.

  • Δυνατότητα εντοπισμού των προϊόντων για να γνωρίζετε, ανά πάσα ώρα και στιγμή, που βρίσκονται τα προϊόντα σας.

  • Εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

  • Διενέργεια όλων των τελωνειακών διαδικασιών με διαφάνεια και υπευθυνότητα.

  • Εγγύηση ποιότητας δίχως καθυστερήσεις και επιπλέον κόστη.

Χάρτης για τη Βοσνία

+

Δίκτυο Μεταφορών στη Βοσνία

Συνεργαζόμενο πρακτορείο στο Σαράγεβο

Ο Καιρός στη Βοσνία

Δείτε live τον καιρό στο Σαράγεβο

Υπηρεσίες μεταφορών της Unit Hellas

Μεταφορές FTL – Full Cargo

Η Unit Hellas αναλαμβάνει αποστολές Full Cargo που δεσμεύουν ολόκληρο το φορτηγό, αποκλειστικά με τα προϊόντα σας. Ως εκ τούτου, ο χρόνος μεταφοράς και παράδοσης είναι συντομότερος και πραγματοποιείται άμεσα χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, φτάνοντας κατευθείαν στη Βοσνία.

Μεταφορές LTL – Groupage

Επιπλέον αναλαμβάνουμε και Groupage φορτία που αποτελούν μικρότερες μεταφορές, καθώς δεσμεύουν μόνο ένα μέρος του φορτηγού και συνδυάζονται με μεταφορές άλλων εταιρειών. Ως αποτέλεσμα δεν έχουν την ίδια ταχύτητα παράδοσης.

Γιατί να επιλέξετε την Unit-Hellas για Οδικές Μεταφορές

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα διεθνών οδικών εμπορευματικών μεταφορών αποτελούμενο από στελέχη με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα.

Ασφάλεια και Ταχύτητα

Στη Unit Hellas είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το εκτεταμένο δίκτυο των ανταποκριτών μας έτσι ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς στο υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ταχύτητας και διαρκούς ενημέρωσης προς τους πελάτες μας.

Καθημερινές Αναχωρήσεις

Παρέχουμε καθημερινές αναχωρήσεις Full και Groupage φορτίων, εκτελωνισμούς και έκδοση όλων των απαραίτητων τελωνειακών έγγραφων.

Οδικές Μεταφορές

Ασφάλεια CMR

Όλες οι μεταφορές που αναλαμβάνει η εταιρεία μας καλύπτονται με ασφάλεια CMR και επιπλέον όταν οι πελάτες μας επιθυμούν για τα εμπορεύματα τους πρόσθετη κάλυψη είμαστε σε θέση να την παρέχουμε με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα

Μας εμπιστεύονται ήδη

Τα μεγαλύτερα brands της Ελλάδας, γνωρίζουν ήδη την υπεροχή της Unit-Hellas για τις οδικές μεταφορές τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε Intracom, Jumbo, Yamaha, Λητώ, Καραμολέγκος, kleemann, Estée Lauder, Βιοχάλκο, Akzonobel κ.α.

Ιδιόκτητος Στόλος

Παρέχουμε ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα τα οποία καθημερινά εκτελούν δρομολόγια σε όλες τις Ευρωπαϊκές πόλεις μέσω του δικτύου μας, επιτυγχάνοντας ασυναγώνιστες ταχύτητες και χαμηλό κόστος.

Μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά σας,

γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά!