Θαλάσσιες Μεταφορές

Διεθνείς Θαλάσσιες Μεταφορές

Οι διεθνείς θαλάσσιες μεταφορές αποτελούν μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές για την αποστολή μεγάλων φορτίων, τα οποία χαρακτηρίζονται από μεγάλη ανθεκτικότητα στην πάροδο του χρόνου. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο, πως πάνω από το 80% του παγκόσμιου εμπορίου διεξάγεται μέσω της θάλασσας.

Στην Unit Hellas, αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη των επιχειρήσεων για ποιοτικές λύσεις αποστολής εμπορικών προϊόντων και αγαθών, έχουμε δημιουργήσει ένα τεράστιο δίκτυο μεταφοράς, από και προς όλα τα λιμάνια του κόσμου, ώστε να είστε σίγουροι πως τα εμπορεύματά σας θα φτάσουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη!

Έχοντας ως κύριο μέλημά μας τη διατήρηση του υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, μπορούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις, προσαρμοσμένες, πάντα, στις ανάγκες σας.

Από μια μικρή παλέτα προϊόντων μέχρι μεγάλα κιβώτια που απαιτούν ειδική μεταχείριση (π.χ. επικίνδυνες ύλες), μπορούμε να δεσμευτούμε για την ασφάλεια και ακεραιότητα των προϊόντων σας.

Στόχος μας είναι να γίνουμε ο καλύτερος σας σύμμαχος στην προσπάθεια εξαγωγών της επιχείρησής σας!

Γιατί να επιλέξετε τις Διεθνείς Θαλάσσιες Μεταφορές;

Πλεονεκτήματα διεθνών θαλάσσιων μεταφορών

  • Χαμηλότερο κόστος συγκριτικά με τις υπόλοιπες μεθόδους
  • Ιδανική επιλογή για φορτία κάθε είδους (π.χ. μεταφορά επικίνδυνων υλικών)
  • Μέθοδος φιλικότερη προς το περιβάλλον
  • Μεγάλη ποικιλία επιλογών για εγχώριες και διεθνείς αποστολές.

Μειονεκτήματα διεθνών θαλάσσιων μεταφορών

  • Υψηλή εξάρτηση από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν
  • Πιο αργές σε σχέση με τις οδικές ή τις αεροπορικές
  • Υψηλότερη πιθανότητα καθυστερήσεων
Στην Unit Hellas ακολουθούμε όλα τα διεθνή standards ποιότητας και τηρούμε αυστηρά όλες τις προδιαγραφές όπως αυτές ορίζονται από τις διεθνείς και τοπικές νομοθεσίες.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τους κανόνες μεταφοράς και ασφάλειας των διεθνών θαλάσσιων μεταφορών από εδώ…

Metafores thalassis

Μεταφορές Θαλάσσης Άμεσα και Οικονομικά

Το τμήμα Θαλασσίων μεταφορών παρέχει πλήρεις και εξειδικευμένες υπηρεσίες τόσο για τις εισαγωγές όσο και για τις εξαγωγές των εμπορευμάτων σας. Αναλύει τις μεταφορικές σας ανάγκες και βρίσκει τη βέλτιστη διαδρομή, με συνιστώσες την καλύτερη τιμή στον καλύτερο δυνατό χρόνο. Από μία μικρή ομαδική αποστολή (groupage) έως και την αποστολή πολλών containers, τo φάσμα των υπηρεσιών παρέχεται πάντα με το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης.

Full Container Loads (FCL)

Ως πελάτης της Unit Hellas έχετε την δυνατότητα να απολαμβάνετε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μεταφοράς από έναν πραγματικά ολοκληρωμένο παγκόσμιο δίκτυο, με μεγάλη δυνατότητα επιλογής εναλλακτικών λύσεων προσαρμοσμένων στις δικές σας ανάγκες.

Οι αποστολές μπορεί να είναι σε βάση πόρτα/πόρτα, ή λιμένα/λιμένα και πάντα σύμφωνα με τις δικές σας μεταφορικές ανάγκες, συνδυάζοντας την απλή μεταφορά εμπορευματοκιβωτίου με τις Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας που το στελεχιακό δυναμικό μας μπορεί να σας προσφέρει.

Less Container Loads (LCL)

Η Unit Hellas αφιερώνει σημαντικούς πόρους στην ανάπτυξη της όλο και αυξανόμενης αγοράς του ομαδοποιημένου φορτίου, παρέχοντας στους πελάτες της την δυνατότητα αποστολής φορτίου από & προς οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Οι πελάτες μας απολαμβάνουν την δυνατότητα αποστολής τμηματικών φορτώσεων μεταξύ όλων των σημαντικών λιμανιών του κόσμου με εβδομαδιαίες αφίξεις/αναχωρήσεις από την Ελλάδα μέσω των δικών της γραφείων, είτε του παγκόσμιου αποκλειστικού δικτύου των πρακτόρων της.

Μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά σας,

γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά!