Μεταφορές Ελλάδα Αλβανία

Καθημερινά Δρομολόγια Αθήνα-Τίρανα.

Οδικές Διεθνείς Μεταφορές Ελλάδα Αλβανία

Η εταιρεία Unit Hellas ειδικεύεται στις διεθνείς μεταφορές προϊόντων, ακολουθώντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και τηρώντας τα πιο υψηλά ποιοτικά standards. Έχοντας αναπτύξει ένα υπερσύγχρονο ιδιόκτητο δίκτυο στα Βαλκάνια, αναλαμβάνει τις μεταφορές Ελλάδας – Αλβανίας, ανταποκρινόμενη επιτυχώς, ακόμα και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις των πελατών. Άλλωστε, διαθέτει ένα πολύ σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τις άλλες επιχειρήσεις του χώρου, καθώς έχει δημιουργήσει παράρτημα στην Αλβανία, και πιο συγκεκριμένα στα Τίρανα, διευκολύνοντας έτσι κάθε αποστολή φορτίων.

Η φιλοσοφία της Unit Hellas βασίζεται πάνω στην πελατοκεντρικ΄ή προσέγγιση και άμεση εξηπηρέτηση για κάθε συνεργάτη. Στ΄όχος της είναι να σας βοηθήσει να φτάσετε τα προϊόντα σας σε κάθε γωνιά του πλανήτη, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εγγυάται την ασφαλή μεταφορά και διανομή των αγαθών σας, δίνοντας έμφαση στην υψηλή ικανοποίηση πελατών – συνεργατών και στοχεύοντας στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την πιο συμφέρουσα προσφορά

Πληροφορίες για αποστολές φορτίων Ελλάδας Αλβανίας

Ο στόλος μας εκτελεί καθημερινά δρομολόγια από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για Αλβανία στο παράρτημά μας στα Τίρανα.
Ακολουθούν τα στοιχεία των μεταφορικών μας:

Από Αθήνα

Unit Hellas

Λ. Δημοκρατίας 112 & Ανδριανουπόλεως 16, 18756, Κερατσίνι

Τηλέφωνο: 210 4329303
FAX: 210 4329530

Από Θεσσαλονίκη

Unit Hellas

25Β Ι.Κωλεττη, 54627, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 555080
FAX: 2310 552929

Από Τίρανα

Unit Albania

Rruga 7 Nentori, Nr. 151-Mezeze, Kashare, Tirane

+4355 684056903

Χάρτης για την Αλβανία

+

Δίκτυο Μεταφορών στην Αλβανία

Συνεργαζόμενο πρακτορείο στα Τίρανα

Ο Καιρός στην Αλβανία

Δείτε live τον καιρό στα Τίρανα

Υπηρεσίες μεταφορών της Unit Hellas

Μεταφορές FTL – Full Cargo

Η Unit Hellas αναλαμβάνει αποστολές Full Cargo που δεσμεύουν ολόκληρο το φορτηγό, αποκλειστικά με τα προϊόντα σας. Ως εκ τούτου, ο χρόνος μεταφοράς και παράδοσης είναι συντομότερος και πραγματοποιείται άμεσα χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, φτάνοντας κατευθείαν στην Αλβανία.

Μεταφορές LTL – Groupage

Επιπλέον αναλαμβάνουμε και Groupage φορτία που αποτελούν μικρότερες μεταφορές, καθώς δεσμεύουν μόνο ένα μέρος του φορτηγού και συνδυάζονται με μεταφορές άλλων εταιρειών. Ως αποτέλεσμα δεν έχουν την ίδια ταχύτητα παράδοσης.

Γιατί να επιλέξετε την Unit-Hellas για Οδικές Μεταφορές

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα διεθνών οδικών εμπορευματικών μεταφορών αποτελούμενο από στελέχη με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα.

Ασφάλεια και Ταχύτητα

Στη Unit Hellas είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το εκτεταμένο δίκτυο των ανταποκριτών μας έτσι ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς στο υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ταχύτητας και διαρκούς ενημέρωσης προς τους πελάτες μας.

Καθημερινές Αναχωρήσεις

Παρέχουμε καθημερινές αναχωρήσεις Full και Groupage φορτίων, εκτελωνισμούς και έκδοση όλων των απαραίτητων τελωνειακών έγγραφων.

Οδικές Μεταφορές

Ασφάλεια CMR

Όλες οι μεταφορές που αναλαμβάνει η εταιρεία μας καλύπτονται με ασφάλεια CMR και επιπλέον όταν οι πελάτες μας επιθυμούν για τα εμπορεύματα τους πρόσθετη κάλυψη είμαστε σε θέση να την παρέχουμε με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα

Μας εμπιστεύονται ήδη

Τα μεγαλύτερα brands της Ελλάδας, γνωρίζουν ήδη την υπεροχή της Unit-Hellas για τις οδικές μεταφορές τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε Intracom, Jumbo, Yamaha, Λητώ, Καραμολέγκος, kleemann, Estée Lauder, Βιοχάλκο, Akzonobel κ.α.

Ιδιόκτητος Στόλος

Παρέχουμε ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα τα οποία καθημερινά εκτελούν δρομολόγια σε όλες τις Ευρωπαϊκές πόλεις μέσω του δικτύου μας, επιτυγχάνοντας ασυναγώνιστες ταχύτητες και χαμηλό κόστος.

Μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά σας,

γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά!