Μεταφορές Ελλάδα Ρουμανία

Καθημερινά Δρομολόγια Αθήνα-Βουκουρέστι.

Οδικές Διεθνείς Μεταφορές Ελλάδα – Ρουμανία

Η εταιρεία Unit Hellas προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διεθνών μεταφορών σε ολόκληρη την Ευρώπη, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο δρομολόγιο Ελλάδας – Ρουμανίας, καθώς χάρη στο ιδιόκτητο δίκτυο μεταφοράς μας καταφέρνουμε να δημιουργούμε τις ιδανικές συνθήκες ασφάλειας, ταχύτητας, και οικονομικής μεταφοράς των αγαθών σας. 

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει τη φόρτωση και εκφόρτωση των προϊόντων σας σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ρουμανίας με υπευθυνότητα και συνέπεια.

Πληροφορίες για αποστολές φορτίων Ελλάδας Ρουμανίας

Τα φορτηγά μας εκτελούν καθημερινά δρομολόγια από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για Ρουμανία στο παράρτημά μας στο Βουκουρέστι.
Ακολουθούν τα στοιχεία των μεταφορικών μας:

Από Αθήνα

Από Θεσσαλονίκη

Unit Hellas

25Β Ι.Κωλεττη, 54627, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 555080
FAX: 2310 552929

Από Βουκουρέστι

Rohel Trans

Şoseaua de Centură,
Olteni 077060

+40 312262704
+40 31 226.27.20

Χάρτης για τη Ρουμανία

+

Δίκτυο Μεταφορών στη Ρουμανία

Συνεργαζόμενο πρακτορείο στο Βουκουρέστι

Ο Καιρός στη Ρουμανία

Δείτε live τον καιρό στο Βουκουρέστι

Υπηρεσίες μεταφορών της Unit Hellas

Μεταφορές LTL – Groupage

Αν θέλετε να μεταφέρετε κάποια κυβικά μέτρα εμπορεύματος, τότε επιλέξτε μεταφορά LTL που το φορτίο σας, μοιράζεται το χώρο του φορτηγού με άλλα φορτία και το κόστος διαμοιράζεται.

Μεταφορές FTL – Full Cargo

Εφόσον οι ανάγκες σας απαιτούν την πλήρη κάλυψη ενός φορτηγού για μεταφορά φορτίου, τότε η λύση FTL είναι αυτό που ζητάτε. To όχημα φορτώνεται από τις αποθήκες μας ή ακόμα και από τον χώρο σας και πηγαίνει απευθείας στον προορισμό του στην Ρουμανία.

Γιατί να επιλέξετε την Unit-Hellas για Οδικές Μεταφορές

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα διεθνών οδικών εμπορευματικών μεταφορών αποτελούμενο από στελέχη με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα.

Ασφάλεια και Ταχύτητα

Στη Unit Hellas είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το εκτεταμένο δίκτυο των ανταποκριτών μας έτσι ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς στο υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ταχύτητας και διαρκούς ενημέρωσης προς τους πελάτες μας.

Καθημερινές Αναχωρήσεις

Παρέχουμε καθημερινές αναχωρήσεις Full και Groupage φορτίων, εκτελωνισμούς και έκδοση όλων των απαραίτητων τελωνειακών έγγραφων.

Οδικές Μεταφορές

Ασφάλεια CMR

Όλες οι μεταφορές που αναλαμβάνει η εταιρεία μας καλύπτονται με ασφάλεια CMR και επιπλέον όταν οι πελάτες μας επιθυμούν για τα εμπορεύματα τους πρόσθετη κάλυψη είμαστε σε θέση να την παρέχουμε με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα

Μας εμπιστεύονται ήδη

Τα μεγαλύτερα brands της Ελλάδας, γνωρίζουν ήδη την υπεροχή της Unit-Hellas για τις οδικές μεταφορές τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε Intracom, Jumbo, Yamaha, Λητώ, Καραμολέγκος, kleemann, Estée Lauder, Βιοχάλκο, Akzonobel κ.α.

Ιδιόκτητος Στόλος

Παρέχουμε ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα τα οποία καθημερινά εκτελούν δρομολόγια σε όλες τις Ευρωπαϊκές πόλεις μέσω του δικτύου μας, επιτυγχάνοντας ασυναγώνιστες ταχύτητες και χαμηλό κόστος.

Μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά σας,

γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά!