Μεταφορές Ελλάδα Πολωνία

Καθημερινά Δρομολόγια Αθήνα-Βαρσοβία.

Οδικές Διεθνείς Μεταφορές Ελλάδα Πολωνία

Αν χρειάζεστε οδικές διεθνείς μεταφορές στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Πολωνία, τότε η Unit Hellas και ο υπερσύγχρονος στόλος της είναι η λύση. 

Χάρη στο ιδιόκτητο δίκτυο, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό και τη μακρά πορεία μας στο χώρο των μεταφορών, μπορούμε να σας εγγυηθούμε πως τα προϊόντα σας θα φτάσουν στον προορισμό τους με ασφάλεια και ταχύτητα.

Άλλωστε, οι σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας που έχουμε δομήσει με τους πελάτες-συνεργάτες μας, αλλά και το διαρκώς αναπτυσσόμενο πελατολόγιό μας εγγυάται την παροχή υπηρεσιών κορυφαίων προδιαγραφών.

Είμαστε δίπλα σε κάθε επιχειρηματία, παρέχοντας καθημερινά δρομολόγια από την Ελλάδα στην Πολωνία και δίνοντας οριστικές λύσεις στο πρόβλημα των διεθνών οδικών μεταφορών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε εξατομικευμένες προσφορές.

Τι προσφέρουμε στις αποστολές φορτίων Ελλάδας Πολωνίας

  • Καθημερινά δρομολόγια από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς όλες τις πόλεις της Πολωνίας.
  • Άριστη εξυπηρέτηση και ταχύτατη αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει.
  • Υπερσύγχρονο σύστημα παρακολούθησης των λειτουργιών του φορτηγού (π.χ. θερμοκρασία) ώστε να εξασφαλίζουμε την όσο το δυνατόν πιο ασφαλή μεταφορά των αγαθών.
  • Δυνατότητα εντοπισμού οδικών φορτίων για να γνωρίζετε ανά πάσα ώρα και στιγμή που βρίσκονται τα προϊόντα σας.
  • Προσαρμοσμένες υπηρεσίες διεθνών μεταφορών μετά από συνεννόησή μαζί σας, βρίσκοντας τις κατάλληλες λύσης στα προϊόντα και τις ανάγκες αποθήκευσής τους.
  • Διενέργεια όλων των τελωνειακών διαδικασιών με διαφάνεια και αίσθημα ευθύνης.
  • Εγγύηση μεταφορών υψηλού επιπέδου, χάρη στις αυστηρές πιστοποιήσεις διεθνών προτύπων με τις οποίες έχουμε επιβραβευτεί για όλα τα χρόνια λειτουργίας μας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

Χάρτης για την Πολωνία

+

Δίκτυο Μεταφορών στην Πολωνία

Συνεργαζόμενο πρακτορείο στη Βαρσοβία

Ο Καιρός στην Πολωνία

Δείτε live τον καιρό στη Βαρσοβία

Υπηρεσίες μεταφορών της Unit Hellas

Μεταφορές FTL – Full Cargo

Η Unit Hellas αναλαμβάνει αποστολές Full Cargo που δεσμεύουν ολόκληρο το φορτηγό, αποκλειστικά με τα προϊόντα σας. Ως εκ τούτου, ο χρόνος μεταφοράς και παράδοσης είναι συντομότερος και πραγματοποιείται άμεσα χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, φτάνοντας κατευθείαν στην Πολωνία.

Μεταφορές LTL – Groupage

Επιπλέον αναλαμβάνουμε και Groupage φορτία που αποτελούν μικρότερες μεταφορές, καθώς δεσμεύουν μόνο ένα μέρος του φορτηγού και συνδυάζονται με μεταφορές άλλων εταιρειών. Ως αποτέλεσμα δεν έχουν την ίδια ταχύτητα παράδοσης.

Γιατί να επιλέξετε την Unit-Hellas για Οδικές Μεταφορές

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα διεθνών οδικών εμπορευματικών μεταφορών αποτελούμενο από στελέχη με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα.

Ασφάλεια και Ταχύτητα

Στη Unit Hellas είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το εκτεταμένο δίκτυο των ανταποκριτών μας έτσι ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς στο υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ταχύτητας και διαρκούς ενημέρωσης προς τους πελάτες μας.

Καθημερινές Αναχωρήσεις

Παρέχουμε καθημερινές αναχωρήσεις Full και Groupage φορτίων, εκτελωνισμούς και έκδοση όλων των απαραίτητων τελωνειακών έγγραφων.

Οδικές Μεταφορές

Ασφάλεια CMR

Όλες οι μεταφορές που αναλαμβάνει η εταιρεία μας καλύπτονται με ασφάλεια CMR και επιπλέον όταν οι πελάτες μας επιθυμούν για τα εμπορεύματα τους πρόσθετη κάλυψη είμαστε σε θέση να την παρέχουμε με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα

Μας εμπιστεύονται ήδη

Τα μεγαλύτερα brands της Ελλάδας, γνωρίζουν ήδη την υπεροχή της Unit-Hellas για τις οδικές μεταφορές τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε Intracom, Jumbo, Yamaha, Λητώ, Καραμολέγκος, kleemann, Estée Lauder, Βιοχάλκο, Akzonobel κ.α.

Ιδιόκτητος Στόλος

Παρέχουμε ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα τα οποία καθημερινά εκτελούν δρομολόγια σε όλες τις Ευρωπαϊκές πόλεις μέσω του δικτύου μας, επιτυγχάνοντας ασυναγώνιστες ταχύτητες και χαμηλό κόστος.

Μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά σας,

γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά!