Μεταφορές Ελλάδα Μολδαβία

Καθημερινά Δρομολόγια Αθήνα-Κινισάου.

Οδικές Διεθνείς Μεταφορές Ελλάδα Μολδαβία

Έχοντας περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στις οδικές διεθνείς μεταφορές στην Ανατολική Ευρώπη, η Unit Hellas έχει δημιουργήσει ένα ιδιόκτητο δίκτυο μεταφορών προς την Μολδαβία, για όλους τους επιχειρηματίες που αναζητούν ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς και διανομής των προϊόντων τους.

Πρωταρχικό μέλημά μας αποτελεί η όσο το δυνατόν ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των φορτίων σας, από την Αθήνα στο υποκατάστημά μας στην Μολδαβία σε προσιτές τιμές, με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και με υπερσύγχρονο στόλο οχημάτων.

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις και άριστη εξυπηρέτηση, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των σύγχρονων εξαγωγικών επιχειρήσεων και αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε και επωφεληθείτε από τα καθημερινά δρομολόγια μας από Ελλάδα προς Μολδαβία.

Πληροφορίες για αποστολές φορτίων Ελλάδας Μολδαβίας

Ο στόλος μας εκτελεί καθημερινά δρομολόγια διεθνών μεταφορών από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για Μολδαβία στο παράρτημά μας στο Κινισάου.
Ακολουθούν τα στοιχεία των μεταφορικών μας:

Από Αθήνα

Unit Hellas

Λ. Δημοκρατίας 112 & Ανδριανουπόλεως 16, 18756, Κερατσίνι

Τηλέφωνο: 210 4329303
FAX: 210 4329530

Από Θεσσαλονίκη

Unit Hellas

25Β Ι.Κωλεττη, 54627, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 555080
FAX: 2310 552929

Από Κισινάου

Translink Expedition SRL

Moldova, Chisinau. str. Sarmizegetusa 92 of.222

 +37360799644

Χάρτης για τη Μολδαβία

+

Δίκτυο Μεταφορών στη Μολδαβία

Συνεργαζόμενο πρακτορείο στο Κινισάου

Ο Καιρός στη Μολδαβία

Δείτε live τον καιρό στο Κινισάου

Υπηρεσίες μεταφορών της Unit Hellas

Μεταφορές FTL – Full Cargo

Η Unit Hellas αναλαμβάνει αποστολές Full Cargo που δεσμεύουν ολόκληρο το φορτηγό, αποκλειστικά με τα προϊόντα σας. Ως εκ τούτου, ο χρόνος μεταφοράς και παράδοσης είναι συντομότερος και πραγματοποιείται άμεσα χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, φτάνοντας κατευθείαν στην Μολδαβία.

Μεταφορές LTL – Groupage

Επιπλέον αναλαμβάνουμε και Groupage φορτία που αποτελούν μικρότερες μεταφορές, καθώς δεσμεύουν μόνο ένα μέρος του φορτηγού και συνδυάζονται με μεταφορές άλλων εταιρειών. Ως αποτέλεσμα δεν έχουν την ίδια ταχύτητα παράδοσης.

Γιατί να επιλέξετε την Unit-Hellas για Οδικές Μεταφορές

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα διεθνών οδικών εμπορευματικών μεταφορών αποτελούμενο από στελέχη με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα.

Ασφάλεια και Ταχύτητα

Στη Unit Hellas είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το εκτεταμένο δίκτυο των ανταποκριτών μας έτσι ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς στο υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ταχύτητας και διαρκούς ενημέρωσης προς τους πελάτες μας.

Καθημερινές Αναχωρήσεις

Παρέχουμε καθημερινές αναχωρήσεις Full και Groupage φορτίων, εκτελωνισμούς και έκδοση όλων των απαραίτητων τελωνειακών έγγραφων.

Οδικές Μεταφορές

Ασφάλεια CMR

Όλες οι μεταφορές που αναλαμβάνει η εταιρεία μας καλύπτονται με ασφάλεια CMR και επιπλέον όταν οι πελάτες μας επιθυμούν για τα εμπορεύματα τους πρόσθετη κάλυψη είμαστε σε θέση να την παρέχουμε με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα

Μας εμπιστεύονται ήδη

Τα μεγαλύτερα brands της Ελλάδας, γνωρίζουν ήδη την υπεροχή της Unit-Hellas για τις οδικές μεταφορές τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε Intracom, Jumbo, Yamaha, Λητώ, Καραμολέγκος, kleemann, Estée Lauder, Βιοχάλκο, Akzonobel κ.α.

Ιδιόκτητος Στόλος

Παρέχουμε ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα τα οποία καθημερινά εκτελούν δρομολόγια σε όλες τις Ευρωπαϊκές πόλεις μέσω του δικτύου μας, επιτυγχάνοντας ασυναγώνιστες ταχύτητες και χαμηλό κόστος.

Μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά σας,

γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά!