Μεταφορές Ελλάδα Αυστρία

Καθημερινά Δρομολόγια Αθήνα-Βιέννη.

Οδικές Διεθνείς Μεταφορές Ελλάδα Αυστρία

Η Unit Hellas, έχοντας εξειδίκευση στις διεθνείς μεταφορές και πιο συγκεκριμένα, στο δρομολόγιο Ελλάδας – Αυστρίας, διατηρεί ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι όλων των αντίστοιχων επιχειρήσεων του χώρου, καθώς έχει διαμορφώσει ένα ευέλικτο και ιδιόκτητο δίκτυο που της δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρει τα προϊ΄όντα σας, με υψηλή ασφάλεια, χαμηλό κόστος και κορυφαία ταχύτητα.

Χάρη στο πολύπειρο προσωπικό, τον πλήρως εξοπλισμένο στόλο οχημάτων, και την πελατοκεντρική προσέγγισή που χαρακτηρίζει τα στελέχη της, εγγυάται την αξιόπιστη και υψηλού επιπέδου μεταφορά των εμπορευμάτων σας, από και προς τις μεγαλύτερες πόλεις της Αυστρίας, δίχως καθυστερήσεις και έξτρα κόστη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την κατάλληλη προσφορά, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Τι προσφέρουμε στις αποστολές φορτίων Ελλάδας Αυστρίας

  •  Καθημερινά δρομολόγια από Αθήνα προς όλες τις πόλεις της Αυστρίας.
  • Άμεση ανταπόκριση σε οποιοδήποτε αίτημά σας.
  • Διαρκή παρακολούθηση των οχημάτων, ώστε να εξασφαλίζουμε την ποιοτική μεταφορά του στο προορισμό του.
  • Δυνατότητα εντοπισμού των οδικών φορτίων και των προϊόντων σας, για να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται τα εμπορεύματά σας.
  • Προσαρμοσμένες και προσωποποιημένες λύσεις, ανάλογα τις ανάγκες και τα προϊόντα σας.
  • Διενέργεια όλων των τελωνειακών διαδικασιών με διαφάνεια και αξιοπιστία.
  • Εφαρμογή των πιο αυστηρών και υψηλών πιστοποιήσεων, για να είστε σίγουροι πως κάνατε την σωστή επιλογή.

Χάρτης για την Αυστρία

+

Δίκτυο Μεταφορών στην Αυστρία

Συνεργαζόμενο πρακτορείο στη Βιέννη

Ο Καιρός στην Αυστρία

Δείτε live τον καιρό στην Βιέννη

Υπηρεσίες μεταφορών της Unit Hellas

Μεταφορές FTL – Full Cargo

Η Unit Hellas αναλαμβάνει αποστολές Full Cargo που δεσμεύουν ολόκληρο το φορτηγό, αποκλειστικά με τα προϊόντα σας. Ως εκ τούτου, ο χρόνος μεταφοράς και παράδοσης είναι συντομότερος και πραγματοποιείται άμεσα χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, φτάνοντας κατευθείαν στην Αυστρία.

Μεταφορές LTL – Groupage

Επιπλέον αναλαμβάνουμε και Groupage φορτία που αποτελούν μικρότερες μεταφορές, καθώς δεσμεύουν μόνο ένα μέρος του φορτηγού και συνδυάζονται με μεταφορές άλλων εταιρειών. Ως αποτέλεσμα δεν έχουν την ίδια ταχύτητα παράδοσης.

Γιατί να επιλέξετε την Unit-Hellas για Οδικές Μεταφορές

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα διεθνών οδικών εμπορευματικών μεταφορών αποτελούμενο από στελέχη με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα.

Ασφάλεια και Ταχύτητα

Στη Unit Hellas είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το εκτεταμένο δίκτυο των ανταποκριτών μας έτσι ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς στο υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ταχύτητας και διαρκούς ενημέρωσης προς τους πελάτες μας.

Καθημερινές Αναχωρήσεις

Παρέχουμε καθημερινές αναχωρήσεις Full και Groupage φορτίων, εκτελωνισμούς και έκδοση όλων των απαραίτητων τελωνειακών έγγραφων.

Οδικές Μεταφορές

Ασφάλεια CMR

Όλες οι μεταφορές που αναλαμβάνει η εταιρεία μας καλύπτονται με ασφάλεια CMR και επιπλέον όταν οι πελάτες μας επιθυμούν για τα εμπορεύματα τους πρόσθετη κάλυψη είμαστε σε θέση να την παρέχουμε με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα

Μας εμπιστεύονται ήδη

Τα μεγαλύτερα brands της Ελλάδας, γνωρίζουν ήδη την υπεροχή της Unit-Hellas για τις οδικές μεταφορές τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε Intracom, Jumbo, Yamaha, Λητώ, Καραμολέγκος, kleemann, Estée Lauder, Βιοχάλκο, Akzonobel κ.α.

Ιδιόκτητος Στόλος

Παρέχουμε ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα τα οποία καθημερινά εκτελούν δρομολόγια σε όλες τις Ευρωπαϊκές πόλεις μέσω του δικτύου μας, επιτυγχάνοντας ασυναγώνιστες ταχύτητες και χαμηλό κόστος.

Μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά σας,

γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά!